مربیان شاغل در مهد های کودک

۱۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۶ کد : ۴۷۷ گزارش تصویری دوره ها
آموزش و مراقبت از کودکان نقش مهمی در اجتماع دارد. دوره مربیگری مهدکودک جهاد دانشگاهی با آموزش غیر متمرکز برای متقاضیان، امکان مربیگری در مهد کودک را فراهم می‌کند. این دوره در سرتاسر ایران و در بازه‌های زمانی مختلف برگزار می‌شود.
مربیان شاغل  در مهد های کودک

هر کودک شایسته یک محیط مثبت برای یادگیری و توسعه پتانسیل خود است. اگر همیشه دوست داشتید با بچه‌ها ارتباط برقرار کنید، در مهدکودک به شما فرصتی برای پرورش این نهال‌های نسل آینده داده خواهد شد.

اگر دوره را با موفقیت پشت سر بگذارید، می‌توانید به طور منظم در برنامه آموزشی معلمان مهد کودک حضور یابید و به عنوان یک معلم مهد کودک پس از اتمام آموزش، مستقر خواهد شد.

در پایان این دوره در صورت موفقیت فراگیران در آزمون پایان دوره، مدرک جهاد دانشگاهی که مورد تأیید سازمان بهزیستی جهت اشتغال در مهد کودک‌ها می‌باشد، اعطا خواهد شد. مدرک صادره در سراسر کشور معتبر می‌باشد.

کلید واژه ها: مربی مهد وپیش دبستانی،معاونت آموزشی جهاددانشگاهی،دوره آموزشی تربیت معلم،