برگزاری آزمون جذب و ارتقاء شغلی کارکنان بانک سامان

در ۲۵ شهر در سطح کشور به صورت همزمان
۱۷ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۲ کد : ۱۷۴۵ تاپ خبر دوره ها
معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، آزمون جذب و ارتقاء شغلی کارکنان بانک سامان را در ۲۵ شهر در سطح کشور به صورت همزمان برگزار کرد.
برگزاری آزمون جذب و ارتقاء شغلی کارکنان بانک سامان

آزمون جذب و ارتقاء شغلی کارکنان بانک سامان در بندرعباس همزمان با ۲۵ شهر در سطح کشور به صورت همزمان برگزار شد.

به گزارش معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی هرمزگان، آزمون جذب و ارتقاء شغلی کارکنان شاغل در بانک سامان در روز جمعه مورخ ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۲، برای سراسر کشور و به صورت هم زمان در استان‌های اردبیل، ایلام، آذربایجان غربی، بوشهر، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زاهدان، زنجان، سمنان، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، گرگان، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد برگزار شد.

این آزمون در ۲۲ استان و ۲۵ شهر برای تعداد ۲۸۸ نفر به صورت هم زمان با موفقیت برگزار گردید.

بدیهی است نتایج آزمون، متعاقباً از سوی مرکز آزمون معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران اطلاع رسانی خواهد شد.

کلید واژه ها: آزمون برگزار کشور جذب خراسان هرمزگان