برگزاری آزمون استخدامی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران

۰۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۳ کد : ۱۷۴۴ تاپ خبر دوره ها
معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان هرمزگان از برگزاری آزمون استخدامی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران سال ۱۴۰۲توسط جهاددانشگاهی هرمزگان در استان خبر داد.
برگزاری آزمون استخدامی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان هرمزگان، حمید یاسی پور از برگزاری آزمون جذب نیرو در حوزه های مراقبت پرواز، الکترونیک هواپیمایی و عملیات فرودگاهی خبر داد و گفت: این آزمون روز جمعه ۳ آذر ماه سال جاری توسط جهاددانشگاهی واحد هرمزگان، برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بر اساس معیارهای مشخص شده در دفترچه راهنمای آزمون، با همکاری مرکز آزمون جهاد دانشگاهی آزمون استخدامی برگزار می‌کند.

یاسی پور ادامه داد: در استان هرمزگان تعداد ۳۰۵ نفر در آزمون استخدامی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۲۳۷ نفر مرد و ۶۸ زن هستند.

کلید واژه ها: آزمون هرمزگان هوایی شرکت تعداد برگزار