کارگاه آموزشی ترفندهای عملی فیلم سازی با موبایل برگزار شد

۱۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۱ کد : ۴۶۷ کارگاه،همایش،سمینار
کارشناس دپارتمان گردشگری گفت: کارگاه آموزشی ترفندهای عملی فیلم سازی با موبایل به همت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی هرمزگان برگزار شد.
کارگاه آموزشی ترفندهای عملی فیلم سازی با موبایل  برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی هرمزگان؛ حدیث شهدادی اظهار کرد: به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی کارگاه آموزشی "ترفندهای عملی فیلم سازی با موبایل" با حضور بیش از ۹۰ نفر شرکت کننده در دو روز با حضور استاد بین المللی عرفان فکری، برگزار شد.

وی ادامه داد: هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی با تولید محتوای ویدئویی، معرفی محصولات و خدمات به صورت ساده و ساخت تیزر تبلیغاتی با موبایل، جهت استفاده مدیران کسب و کارهای اینترنتی، روابط عمومی‌ها، کسانی که می‌خواهند از تولید محتوای دیجیتال درآمد کسب کنند و … بوده است.

شهدادی عنوان کرد: سرفصل‌های این دوره شامل حرکت‌های دوربین و ترکیب حرکت‌ها، آشنایی با تکنیک استاپ موشن، ترفندهای نینجا واک، ویدئو معکوس و کاربردهای آن، آشنایی با اپلیکیشن های تدوین با موبایل، آشنایی با تجهیزات کمکی در فیلمسازی با موبایل، و … بود.

کلید واژه ها: فیلم سازی با موبایل