رئیس جهاددانشگاهی استان هرمزگان خبر داد:

برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت با حضور ۵۳۰۳ نفر توسط جهاددانشگاهی در هرمزگان

۲۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۱ کد : ۱۷۴۱ تاپ خبر دوره ها
رئیس جهاددانشگاهی استان هرمزگان از برگزاری آزمون استخدامی ورود ۲۰۰۰ نفر به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان توسط جهاد دانشگاهی با حضور پنج هزار و ۳۰۳ شرکت کننده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان هرمزگان، دکتر احمد زاهری در حاشیه بازدید از محل های برگزاری آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی، ضمن اعلام این خبر گفت: در آزمون استخدامی علوم پزشکی که امروز در سراسر کشور و به تبع آن در هرمزگان توسط جهاددانشگاهی برگزار شد، پنج هزار و ۳۰۳ نفر از هرمزگان شرکت کردند که از این تعداد ۲۰۰۰ نفر قبول و به کادر سلامت استان ملحق خواهند شد.

وی افزود: آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در هرمزگان در چهار حوزه جهاددانشگاهی واحد هرمزگان، پردیس دانشگاه علوم پرشکی استان هرمزگان، مجتمع بصریت و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد.

دکتر زاهری در پایان ضمن تشکر از مهندس دوستی استاندار هرمزگان، شاکری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هرمزگان و دکتر جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: از این عزیزان به ویژه جناب استاندار هرمزگان که در برگزاری هرچه بهتر آزمون استخدامی علوم پزشکی با مجموعه جهاد دانشگاهی هرمزگان همکاری کردند تقدیر و تشکر می‌کنم.

کلید واژه ها: هرمزگان استان هرمزگان استان علوم دانشگاه علوم علوم پزشکی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزمون آزمون استخدامی