دروه آموزشی کمک های اولیه و فوریت های پزشکی

۲۴ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۰۲ کد : ۱۷۳۴ تاپ خبر دوره ها
هر لحظه ممکن است شما یا هر کسی در اطراف تان دچار آسیب یا بیماری شود. با استفاده از مهارت هایی که در دوره امدادگری، کمک های اولیه و فوریت های پزشکی یاد می گیرید، ممکن است بتوانید جلوی بدتر شدن یک اتفاق ناچیز را بگیرید. حتی ممکن است با انجام یک عملیاتِ فوریت پزشکیِ جدی، جان یک انسان را نجات دهید.
دروه آموزشی کمک های اولیه و فوریت های پزشکی

در برخی موارد نیز، کمک‌های اولیه شامل حمایت اولیه از بیمار است تا وضعیت او را تا رسیدن کمک حرفه‌ای، پایدار نگه دارید. و یا به فردی که دچار جراحت جزئی مثل سوختگی جزئی، بریدگی و نیش حشرات شده، کمک برسانید.

در کشورهای پیشرفته، آموزش مستمر امدادگری و کمک‌های اولیه به گروه‌های مختلف جامعه، امری بدیهی و معمول است.

در کشور ما با توجه به کثرت وقوع حوادثی نظیر تصادف، حوادث شغلی، سوانح طبیعی، زلزله، سیل، سکته‌های قلبی و مغزی، و احتمال تأخیر نیروهای خبره امدادی در محل حادثه، کسب دانش و مهارت در این زمینه ضروری است.

سرفصل‌های آموزشی:

• تعریف کمک‌های اولیه
  • وظایف امدادگر
  • ارزیابی از مصدوم و مراحل آن
  • خفگی و اورژانس تنفسی و قلبی
  • روش‌های اولیه نجات زندگی ( CPR)
  • آسیب شناسی از عوامل محیطی و سوانح بزرگ
  • مسمومیت‌ها، سوختگی‌ها، و خونریزی