دوره حسابداری

دوره حسابداری ویژه بازار کار

حسابداری
۰۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۰۷ کد : ۱۷۳۱ تاپ خبر دوره ها
معرفی دوره مهارت های کاربردی حسابداری(حسابداری ویژه بازار کار) جهاد دانشگاهی هرمزگان
دوره حسابداری ویژه بازار کار

حسابداری علمی است که برای موفقیت در تمام فعالیت‌های مالی لازم است. از این رو جزء مشاغل پردرآمد و همیشه در بورس به حساب می‌آید. درواقع تمام شرکت‌ها، فروشگاه‌ها، کارخانه‌ها و اداره‌جات برای انجام فعالیت‌های مالی خود به یک حسابدار خبره و متخصص نیاز دارند. حسابداران با دادن اطلاعات لازم به مدیران شرکت‌ها، مؤسسات و مراکز مختلف به آن‌ها کمک می‌کنند تا در تصمیم‌گیری‌های مسائل اقتصادی خود بهتر عمل کنند.

شما با ثبت نام دوره های حسابداری جهاد دانشگاهی می‌توانید مهارت‌های زیر را به دست آورید:

• روش تهیه صورت‌حساب‌های مالی
  • امور پرسنلی و اداری
  • تهیه اظهارنامه‌ها
  • انجام امور مالیاتی
  • انجام امور مربوط به بیمه
  • محاسبه حقوق و دستمزد
  • بستن حساب‌ها
  • تجزیه‌وتحلیل حساب‌ها

هدف از برگزاری دوره های حسابداری جهاد دانشگاهی

هدف از برگزاری دوره های حسابداری جهاد دانشگاهی هرمزگان تربیت افراد متخصص در زمینه تهیه گزارش‌های مالی، ترازنامه‌ها، صورت‌های سود و زیان، تنظیم کار برگ و طبقه‌بندی اطلاعات به درست‌ترین شکل ممکن است. علاقه‌مندان به شرکت در این دوره‌ها نحوه کار با نرم‌افزارهای حسابداری را یاد خواهند گرفت. این نرم‌افزارها کمک می‌کنند تا حسابدار، اطلاعات را با دقت و صحت بالایی ثبت کند و یک حسابدار حرفه‌ای نیاز دارد تا بتواند با آن‌ها به‌درستی کار کند.

کلید واژه ها: حسابداری دوره حسابداری حسابداری جهاد حسابداری جهاد دانشگاهی حساب مالی دوره دوره حسابداری جهاد دوره حسابداری جهاد دانشگاهی کار