سرپرست معاونت آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی هرمزگان خبر داد:

اجرای طرح حکمت کارت در هرمزگان توسط معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی

۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۶ کد : ۱۷۲۳ دوره ها
سرپرست معاونت آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی هرمزگان گفت: جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان با همکاری نیروهای مسلح در قالب طرح حکمت آماده برگزاری دوره های تخصصی مجازی و حضوری برای افراد و خانواده های نیروهای مسلح است.
اجرای طرح حکمت کارت در هرمزگان توسط معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هرمزگان، حمید یاسی پور طرانی ضمن اعلام این مطلب افزود: نیروهای مسلح می توانند از طریق حکمت کارت در قالب طرح خبرگان امید باقر العلوم (ع) با تخفیف ویژه از خدمات مرکز آموزش جهاد دانشگاهی هرمزگان بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه حکمت کارت، یک کارت اعتباری است که در کشور به نیروهای مسلح نظامی و انتظامی اختصاص یافته است، بیان کرد: از مزایایی این طرح ۱۰ درصد تخفیف، اختصاص ۵۰ درصد شهریه دوره بصورت یارانه، ارائه مدرک معتبر جهاد دانشگاهی هرمزگان در پایان دوره، امکان پرداخت اقساطی مابقی مبلغ (سهم خانوار) از طریق حکمت کارت در ۶ قسط است.

یاسی پور طهرانی تصریح کرد: علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت khobregan.tbao.ir و انتخاب طرح خبرگان امید و دوره آموزشی مورد نظر و انتخاب مرکز مورد نظر و همچنین تایید انستیتو ایزایران جهت استفاده از تسهیلات حکمت کارت فراگیر و تماس با مرکز آموزش جهاد دانشگاهی اقدام به ثبت نام نمایند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: علاقه مندان می توانند جهت اطلاعات بیشتر شماره تلفن ۰۷۶۳۳۳۳۴۲۸۵ جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان تماس حاصل فرمایند.