انعقاد تفاهم‌نامه بین جهاد دانشگاهی و اداره کل تعاون هرمزگان

۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۱ کد : ۱۴۴۲ دوره ها
تعداد بازدید:۸۲۷
سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی هرمزگان از انعقاد تفاهم‌نامه با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در راستای اجرای برنامه‌های آموزشی موردنیاز تعاونی‌ها خبر داد.
انعقاد تفاهم‌نامه بین جهاد دانشگاهی و اداره کل تعاون هرمزگان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مرکز هرمزگان، محمد دلپسند، سرپرست معاونت آموزشی این مرکز، اظهار کرد: در راستای اجرای برنامه‌های آموزشی تعاونی‌ها، قراردادی با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان و صداوسیمای مرکز خلیج‌فارس جهت تولید و پخش برنامه‌های آموزشی موردنیاز تعاونی‌ها منعقد شد.

وی افزود: این تفاهم‌نامه در قالب پنج عنوان منعقد شده که سه عنوان مربوط به طرح‌های پژوهشی و دو عنوان مربوط به فعالیت‌های آموزشی است. در جهت «تهیه محتوای آموزشی» در رابطه با تعاون درمجموع ۳۲ برنامه در صدا و ۱۶ برنامه در سیمای مرکز خلیج‌فارس تولید شده که از ضبط آن از هفته گذشته آغاز شده است.

سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی هرمزگان ادامه داد: همچنین ۱۲ هزار نفر ساعت دوره آموزشی ویژه تعاون گران با ۶ عنوان دوره آموزشی تخصصی برای شرکت‌های تعاونی در قالب کلاس‌ها و آزمون‌های آنلاین برنامه‌ریزی شده است.

کلید واژه ها: اداره تعاون جهاددانشگاهی هرمزگان تفاهم نا

نظر شما :