دوره آموزشی هرمزگان شناسی در بندرعباس برگزار شد

۱۶ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۲ 0

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هرمزگان، فائقه اتابک در این خصوص اظهار کرد: دوره آموزشی "هرمزگان شناسی" به همت معاونت گردشگری اداره کل و با همکاری موسسه آموزشی گردشگری جهاد دانشگاهی ۳۰ و ۳۱ خردادماه در بندرعباس برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه این دوره آموزشی به‌صورت تئوری و عملی برگزار شد، افزود: شرکت‌کنندگان در روز اول ضمن بازدید و آشنایی با بناهای تاریخی شهر بندرعباس از موزه مردم‌شناسی بندرعباس نیز بازدید کردند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان هرمزگان ادامه داد: شرکت‌کنندگان در این دوره گواهی‌نامه معتبر سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری را دریافت می‌کنند.

اتابک اضافه کرد: مدرس دوره آموزشی هرمزگان شناسی، رامین آذر مهر، پژوهشگر و مدیر مرکز اسناد تاریخی بندرعباس بود.